Ahad, 15 November 2009

Fitnah terbaru PAS..dalam haprakdaily

Pengetua Politeknik Permatang Pauh ditukar PDF | Print | E-mail
Mohd Sabri Said
PERMATANG PAUH, 15 Nov: Pengarah Politeknik Seberang Perai, Norazahan Othman telah ditukar ke Jeli, Kelantan dipercayai akibat tindakan beliau membenarkan kerajaan negeri Pulau Pinang mengadakan Jamuan Hari Raya Aidil Fitri di situ pada 3 Oktober lalu.

Hari ini, pihak pengurusan Politeknik Seberang Perai yang terletak di Jalan Permatang Pauh didakwa telah mengadakan jamuan perpisahan terhadap beliau.

Beliau dijangka akan berpindah ke negeri asal dalam masa terdekat.

Pertukaran itu juga didakwa dilakukan dengan tergesa-gesa berkemungkinan atas desakan pihak yang tidak senang dengan sikapnya yang dilihat 'pro-pakatan'.

Pada 3 Ogos lalu, kerajaan negeri pimpinan Ketua Menteri, Lim Guan Eng telah mengadakan Majlis jamuan Aidil Fitri dan turut di hadiri oleh Tuan Yang Terutama, Tun Datuk Seri Utama, Dr Haji Abdul Rahman Abbas.

Satu sumber mendakwa, sebuah parti politik pembangkang Pulau Pinang tidak dibenarkan menggunakan dewan Politeknik tersebut kerana tidak menjelaskan bayaran tunggakan sewaan program yang pernah dibuat.

Tindakan Norazahan yang membenarkan kerajaan negeri menggunakan dewan politeknik itu pula mungkin dilihat bahawa beliau pro pakatan.

Kerana bertindak atas sikap profesionalnya, ada pihak didakwa telah tidak senang dan telah berusaha menukar beliau

http://www.harakahdaily.net/v2/index.php?option=com_content&view=article&id=23246:pengetua-politeknik-permatang-pauh-ditukar&catid=1:utama&Itemid=50

Batu5: kepada sabri mangkuk jamban..janganlah membuat fitnah dan onar kosong....haji azahan bertukar ke negeri asal kerana pertukaran biasa dan juga beliau ingin ke kampung halaman setelah bertahun menabur bakti di negeri orang . Batu5 adalah salah seorang staff PSP dan amat tahu selok belok tentang PSP . Kepada sabri mangkuk jamban .. jgn cuba pengaruhi minda orang ISLAM .

4 ulasan:

 1. Salam bro, Harakah adalah lidah syaitan dari PAS, apa nak dihairankan.....

  Sepatutnya memang patut pun pengetua berkenaan bertukar, sepatutnya ditamatkan sahaja jawatannya..... kerana penjawat awam seperti ini telah melanggar 'bai'ah' dengan kerajaan.... apa perlu gaji mereka dibayar oleh kerajaan kalau sudah menjadi pengkhianat.....

  BalasPadam
  Balasan
  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
   Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI


   Padam
 2. bagus bro !!! sy sbg bekas penuntut PSP semasa NorAzahan menjadi Pengarah lagi.. mungkin beliau ingin bertukar kembali ke negeri asal, so apa salahnya.

  mereka ini sengaja mencari isu ..bodoh punya Haprak daily !!! sebarkan berita ini

  BalasPadam
 3. berkenaan isu tersebut...isu tersebut sebenarnya tiada kaitan dengan pertukaran pengarah psp....semasa majlis tersebut...haji azahan tiada di psp...bertugas luar..majlis tersebut anjuran SUK dan diberi kebenaran oleh salah seorang pegawai PSP.....haji azahan tiada kena mengena...oleh yang demikian.....jgn percaya tulisan haprakdaily...

  BalasPadam